Privacy & Cookie Statement van YouKnow

Je privacy gewaarborgd

Privacy Statement YouKnow

Den Bosch, 24 mei 2018

YouKnow verwerkt persoonsgegevens van prospects en andere contactpersonen.

Wij doen dit om onze contactpersonen zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te bereiken. In dit privacy statement leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij hebben geen Functionaris Gegevensbescherming (FG), maar we helpen je graag met jouw vragen. Hiervoor kun je contact opnemen via info@YouKnow.nl. 

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:
Voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, functietitel, contactgeschiedenis, IP-adres, cookie ID (over cookies lees je meer in ons Cookie Statement) en surfgedrag.

Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens?
– Versturen nieuwsbrieven en mailings
Je kan je bij ons aanmelden voor de YouKnow nieuwsbrief. Soms gepersonaliseerd, en soms niet. Als je geen nieuwsbrieven meer wil ontvangen, dan kan je je in iedere mail uitschrijven.
De e-mailadressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

– Verbetering van de dienstverlening
Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij ook persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld klikgedrag op de website om te analyseren welke artikelen het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze nieuwsbrieven relevant zijn.

– Hulp bij plaatsing contactformulier
Je kan je bij ons aangeven of YouKnow contact met je moet opnemen.
De e-mailadressen worden dan opgeslagen en alleen gebruikt voor het opnemen van contact.

Rechten van betrokkenen
Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten! Om van je rechten gebruik te maken kun je contact met ons opnemen via info@youknow.nl of +31 (0) 6 27 22 40 67.

  • Inzage: Natuurlijk mag je inzien welke gegevens we van jou verwerken. We vertellen je graag over het hoe en waarom.
  • Rectificatie en aanvulling: Als je het idee hebt dat we verkeerde gegevens van je hebben, laat het ons dan weten.
  • Vergetelheid: Het is mogelijk om de persoonsgegevens die we van jou hebben te verwijderen.
  • Beperking: Als je het idee hebt dat we je persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je dit beperken.
  • Bezwaar (verzet): Je kunt een bezwaar indienen voor de verwerking van je persoonsgegevens door ons.
  • Overdraagbaarheid: Het is mogelijk om je gegevens op te vragen bij ons, zodat wij deze overdragen aan je. 
  • Menselijke blik bij besluiten: YouKnow maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming. Je gegevens worden altijd door een menselijke blik verwerkt.

Voor alle rechten zoals hierboven vermeld is het noodzakelijk even contact met ons op te nemen middels bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer. Indien u na het opnemen van contact met ons meent dat uw rechten zijn geschonden, heeft u het recht om daarover een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. De persoonsgegevens die wij van je verkrijgen voor de nieuwsbrieven en mailings worden bewaard zolang je ingeschreven staat. Zodra de inschrijving wordt beëindigd, verwijdert YouKnow deze gegevens. De gegevens die wij verkrijgen ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening, bijvoorbeeld klikgedrag, bewaren wij voor een periode van een (1) jaar. De gegevens die wij van je verkrijgen middels het contactformulier worden verwijderd zodra wij aan je vragen/opmerkingen/aanmerkingen hebben kunnen voldoen. De verwerking van bovenstaande gegevens is noodzakelijk voor de behartiging van de belangen van YouKnow als verwerkingsverantwoordelijke.

Derde ontvangers
YouKnow schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn
geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar YouKnow gebruik van maakt zijn:
– Google voor de verwerking van e-mail en route & analytics gegevens,
– PR.co voor de notificatie als er persberichten zijn,
– Workable voor de verwerking van vacatures.
Deze partijen verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van YouKnow.

Links
Op de website van YouKnow zijn een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. YouKnow is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.

Cookie Statement YouKnow

Den Bosch, 24 mei 2018

De website van YouKnow maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Dit doen wij om de website te laten functioneren, gebruik van de website te laten analyseren en om jullie gebruikservaring te optimaliseren. Hieronder kun je deze cookies weigeren en specificeren. Door op ‘OK’ te klikken of door verder gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies.

De cookies die wij gebruiken zijn:
Noodzakelijke cookies die gebruikt worden zodat de site goed functioneert en Analytics cookies om het gebruik van de site te meten en problemen snel te signaleren.

Noodzakelijke cookies:

_PHPSESSID: Wordt gebruikt om de site goed te laten functioneren en is geldig tot de browser gesloten wordt.

Analytics cookies:

_GAT: Wordt gebruikt om de snelheid te meten en is 1 minuut geldig.

_GID: Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen de gebruikers en is 24 uur geldig.

_GA: Wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen gebruikers voor het meten van het webbezoek en is 2 jaar geldig.

Vragen over je privacy? Neem contact op.

YouKnow B.V.
Julianaplein 8
5211 BC  Den Bosch

Neem contact met ons op

Tablet YouKnow Otib