YouKnow ontwikkelt learning oplossingen

Dat doen we innovatief en gedegen

Blended en online leeroplossingen ontwerpen en ontwikkelen is onze core business.
De leeroplossingen die we voor opdrachtgevers ontwikkelen zijn:

De beste fit

YouKnow kijkt niet hoe de vraag van de organisatie in onze oplossing past. Nee, wij draaien het om! Wij kijken welke oplossing het beste past bij de organisatie. Wij denken onafhankelijk van bestaande technologieën en standaard oplossingen. Na een analyse van de leersituatie doen we bijvoorbeeld een onderzoek naar de best passende LMS voor de organisatie. Dit onderzoek is gebaseerd op de requirements van de organisatie voor het leren van nú en het leren in de nabije toekomst. De eisen en wensen van de organisatie bepalen dus welke technologie nodig is en niet andersom.

Makkelijk te onderhouden

Door de snel veranderende wereld verandert de inhoud van learning materiaal ook snel. Het materiaal moet dus ook eenvoudig aan te passen zijn! Wat je dus niet wil, is afhankelijk zijn van een andere partij om de inhoud van het learning materiaal aan te kunnen passen. Wij zorgen er daarom voor dat de organisatie zélf de content aan kan passen op een overzichtelijke manier.

Flexibel

One-size fits all oplossingen zijn meestal geen oplossing omdat er verschillende leervragen en voorkeuren bestaan. Onze oplossingen zijn gericht op de organisatie én op elk individu binnen de doelgroep. Flexibel betekent bovendien dat het learning materiaal op meerdere manieren ingezet kan worden. Soms wil je dat de doelgroep lineair door een programma heen gaat, en soms wil je dat ze meteen bij de juiste informatie terecht komen.

Resultaatgericht

YouKnow ontwikkelt inspirerende oplossingen en stimuleert daarmee de intrinsieke motivatie. Ook een compliance opleiding hoeft geen vervelende ervaring te zijn. Wij ontwikkelen oplossingen die motiveren en leiden tot efficiënter leren in de organisatie.

Kennis maken met YouKnow?

YouKnow B.V.
Julianaplein 8
5211 BC  Den Bosch

Neem contact met ons op

Tablet YouKnow Otib

Innovatief langdurig resultaat is wat telt

Nieuwsgierig? We maken graag kennis

Maak een afspraak